In de wereld van social media-goeroe Kazumi

In de wereld van social media-goeroe Kazumi

Social media is nog steeds de basis voor invloed, modetrends, verkeer en bijna elk project dat de aandacht van een groot aantal mensen nodig heeft. Ondanks dat het tegenwoordig de favoriete manier is om invloed te verspreiden, wordt sociale media geprezen door modellen als Kylie Jenner. Door sociale media voelen mensen zich vaak oppervlakkig en ontbreekt het hen aan diepgang. Social media heeft veel velden en soorten makers. Ze hebben ook platforms en tools die de bouweconomie kunnen beïnvloeden. Elk schaakstuk is een speler in de wereld van sociale media, of het nu kleine celebs op Tumblr zijn of beroemde Twitter-sterren.

Hoewel iedereen zijn brood wil verdienen met online bloggen, kunnen maar weinig mensen dat. Kazumi is een van die influencers en denkers.

Kazumi is 25 jaar oud en is een influencer, model en content creator. Instagram-foto’s, TikTok-clips en inhoud op Twitter zijn schattig genoeg, maar Kazumi is zoveel meer dan dat. Het internet werd geschokt door zijn diepte en ideologieën.

Kazumi stelt: “Het is heel belangrijk om van jezelf te houden en jezelf te waarderen, wat je ook doet of wie je beoordeelt. Als je de samenleving toestaat je af te schilderen als een slecht persoon, zal dat ook zo zijn. Vooral sterke, onafhankelijke en bevrijde vrouwen in hun levensstijl.” Kazumi voegt toe: “De gemeenschap is voor mij altijd meer dan concurrentie geweest. Mijn steun als volledig onafhankelijke maker komt grotendeels van de sterke band die ik heb opgebouwd met mijn collega’s. We vechten niet voor dezelfde consumenten, we delen ze gewoon. In het begin was er geen impact op sociale media. Maar al snel groeide ik naar 0,01 en maakte ik nieuwe vrienden door tips en strategieën te ruilen. Mijn succes was niet afhankelijk van het opofferen van bepaalde waarden of het accepteren van minder. Je leerde me de kracht van gemeenschap, elkaars opkomst en het bundelen van middelen. Sindsdien heb ik inhoudsfeesten, mixers en adviespagina’s georganiseerd om andere makers te helpen. Ik vind het nuttig om contact te maken met en anderen te helpen.’

Ze is niet alleen vastbesloten om anderen en de gemeenschap die haar sponsort te helpen, maar heeft ook een geweldig businessplan. Kazumi heeft op haar leeftijd een vermogen van meer dan $ 4 miljoen US Dollars. Verder vertelt Kazumi ons: “Dit jaar stond ik op de cover van Playboy en had ik een voorsprong op Maxim. Ik won een kookwedstrijd en werd genomineerd voor de Rising Female Premium Social Media Star Award op XBIZ.”

Deze successen roepen de vraag op: hoe is dit gebeurd? Nou, Kazumi vertelt ons: “Ik wil mensen laten zien dat het mogelijk is om naam te maken en voor jezelf te leven zonder jezelf uit je comfortzone te hoeven duwen, of meer geld aan de tussenpersoon te geven. Je hebt controle over je imago en wat je tegen de wereld zeggen. Geen agentschap of management. Mijn taak Het is om mijn brood te verdienen door te doen waar ik van hou. Ik hoef niet te voldoen aan wat een bureau of een merk van mij verlangt. Terwijl volledige onafhankelijkheid gepaard gaat met zijn eigen set van nadelen zoals de emotionele en financiële pijn die gepaard kan gaan met elke mislukte investering, het is iets waar ik erg trots op ben. Ik wil dat mensen weten dat het mogelijk is.”

Kazumi vervolgt: “Ze is tevreden met de inhoud sinds het begin van de COVID-19-pandemie.” Gedurende deze tijd ontdekte Kazumi echt de kracht van sociale media, de impact die het met zich meebrengt, evenals het verkeer dat het voor bedrijven kan genereren. Als gevolg hiervan begon ze haar bedrijfsmodel te strategiseren en sociale media te gebruiken als een manier om leads te krijgen. Kazumi heeft momenteel meer dan een half miljoen volgers op Instagram en honderdduizenden Twitter-gebruikers.

Kazumi voegde toe: “Ik wil een baken worden voor mijn gemeenschap. Mijn doel is om een ​​begrip te zijn. Niet om een ​​industrie te controleren of veel geld te verdienen, maar voor waar ik voor sta.” Bovendien heeft Kazumi zelf een paar ambities die ze graag van haar bucketlist wil afstrepen. “Er zijn zoveel verschillende dromen die ik heb… Ik wil een catwalk lopen, een album maken, een boek schrijven, een TedTalk krijgen. Maar ik wil uiteindelijk bewijzen dat mensen met dezelfde talenten en interesses als ik net zo veelzijdig en slim als iedereen. Anders. Voor mij was dit het begin van zoveel andere kansen om alle andere dromen te vervullen die ik me had kunnen wensen. “

Kazumi is een maker van sociale media. Kazumi, bekend van het maken van memes en het maken van slimme inhoud, is een populaire artiest. Memes is een term die moeilijk te definiëren is omdat er geen formele definitie voor is. Memes zijn afbeeldingen die woorden bevatten en kunnen worden geassocieerd met mensen, plaatsen, dingen, enz. Kazumi-fans zullen memes maken op basis van Kazumi. Kazumi gebruikt sociale media om de creatie van memes te inspireren. Dit is nog steeds een zeer populaire manier om humor over te brengen en te communiceren op internet. Het unieke van memes is dat ze humor en intelligentie combineren om de samenleving te verbeteren. Beroemdheden op sociale media hebben Memes een van de beste vormen van reclame genoemd.

Kazumi’s interesse in het promoten van de samenleving gaat echter verder dan memes. Kazumi gelooft dat het gaat om het maken van een verschil en het achterlaten van een blijvende indruk. Kazumi gelooft ergens in en wil bekend worden. Ze gebruikt sociale media als een manier om te communiceren wie ze is en de waarden die ze heeft. Uiteindelijk, zegt Kazumi, “gaat het niet om het geld”, wat haar altruïstische aard benadrukt. Kazumi wil met haar social media kanalen een verschil maken in de wereld.

Leave a Reply

Your email address will not be published.